Nogle få Tips Til alle Nye Bilister

Hvis du er ved at begynde at lære at køre bil og ønsker at genopfriske nogle af de grundlæggende ting, du bør vide, før du sætter dig bag rattet, eller hvis du er interesseret i at få nogle køretips til at forbedre dine kørefærdigheder. Du har mulighed for enten at melde dig ind på Hellerup trafikskole, hvis du bor i Hellerup. Alternativt kan du få en personlig undervisning hos tidligere kørelærere. Det kan også hjælpe at gennemgå nogle køretips. Så her er nogle af de pointer fra eksperterne fra den ansete køreskole, som enhver nybegynder og ekspert skal huske.

Du skal sætte dig ind i dit køretøj, før du kører. Før du kører, skal du gøre dig fortrolig med alle møtrikker og bolte i teorien. Forstå, hvad et greb udretter, hvordan man betjener de forskellige funktioner, da det kan blive en udfordring midt under en kørsel, hvis du f.eks. ikke kan finde ud af at tænde dit fjernlys. Det kan gå hen og udvikle sig til en farlig situation.

Selv erfarne chauffører sidder ikke altid korrekt, og dette kan medføre smerte i ryg og ben og en dårlig betjening af bilen, da du får sværere ved at udføre manøvrer og det kan i sidste ende medføre en kollision. Sørg for at sidde oprejst med ryggen og bagkroppen helt indkapslet i sædet, og at du er i en rask stilling for at undgå rygsmerter. Sædet skal være indstillet således, at du kan se alt omkring dig klart og fuldstændigt. Tryk helt på bremsen med højre fod og frigør grebet; det skal ske således, at dine knæ forbliver vredet i ca. 120 grader, mens du frigør pedalerne.

Når du sidder bag rattet, skal du være opmærksom på dine omgivelser, justere dine spejle, spænd sikkerhedsselen og huske færdselsreglerne. Undgå distraktioner under kørslen, fordi vejene er overfyldte i disse dage, og du skal hele tiden holde øjnene og opmærksomheden fokuseret.

Lær at køre bil med en 17-årig | Bilmagasinet.dk

Inden du begynder at køre, er der to generelle regler, du skal følge: brug aldrig mobiltelefoner under kørslen, og kør aldrig i beruset tilstand. Sammen med disse retningslinjer bør nybegyndere undgå at spise, lytte til høj musik og indgå i lange dialoger.

Anerkend vigtigheden af blinklys. Når du er ude at køre, er du en af mange, så du skal lade andre bilister vide, når du skal til at dreje. Blinklys kan hjælpe dig med at undgå uheld, mens du er ude at køre.

Acceleration er den mest almindeligt anerkendte fejlhandling, når man kører bil. Selv dine Køreskole hvidovre-instruktører vil fortælle dig dette. Før du begynder at køre for hurtigt, skal du gøre dig fortrolig med køretøjet.

Du er måske en utrolig forsigtig bilist, der følger alle regler og bestemmelser, men det betyder ikke, at alle andre er det. Det er bedre at gå ud fra, at de andre bilister ikke følger færdselsloven. På den måde vil du følge alle færdselsreglerne og være den bedste udgave af dig selv, når du tager på rejse eller lange bilture. At være en forsigtig chauffør frem for en stærk chauffør er den bedste måde at køre sikkert på.

Recommended Articles